Πρόγραμμα: "Επανεκκίνηση της Εστίασης"

 • Δικαιούχοι: Υφιστάμενες επιχειρήσεις με ημ/νία σύστασης πριν την 31/12/2020 που δραστηριοποιούνται στην Εστίαση, με πτώση Τζίρου τουλάχιστον 30% το 2020 σε σχέση με το 2019.
 • Επιχορήγηση 100% για επενδύσεις έως 7% του Τζίρου του 2019.
 • Υποβολή αιτήσεων: Έως 30/7/2021.
 • Κόστος φακέλου: 150€ + ΦΠΑ 24%

Δείτε περισσότερα...

 • Προγράμματα Επιδότησης (ΕΣΠΑ, Νέος Επενδυτικός Νόμος κλπ)

 • Στρατηγικός - Επιχειρησιακός Σχεδιασμός

 • Εγκατάσταση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας

 • Τηλ/Fax: 231 220 8820
 • Κιν: 6945 2222 63

Διαφήμιση Google Adwords

 
Διαφήμιση Google Adwords 

Ένας άμεσος τρόπος για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του δικτυακού σας τόπου είναι η διαφήμιση "Pay per click (PPC)" στο Google Adwords. Ονομάζεται pay-per-click γιατί μόνο όταν ένας επισκέπτης κάνει κλικ στη διαφήμιση σας, πληρώνετε ένα ποσό (συνήθως μερικά cents του Ευρώ).

Το καλό λοιπόν με αυτόν τον τρόπο είναι ότι χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος επισκέπτεται το δικτυακό σας τόπο και όχι για τις "θεάσεις" του. Δεν χρεώνεστε σε περίπτωση που κάποιος δει την διαφήμιση και δεν κάνει κλικ. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι το ποσό που πληρώνετε το ορίζετε εσείς, οπότε κυμαίνεται μεταξύ κάποιων συγκεκριμένων ορίων. 
 
Οι διαφημίσεις αυτές μπορούν να έχουν τη μορφή κειμένου, εικόνας ή βίντεο. Μπορούν να προβληθούν σε μεγάλες μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Yahoo και το MSN. Επίσης μπορείτε αν θέλετε να τις προβάλλετε σε δικτυακούς τόπους που συνεργάζονται με αυτές τις μηχανές αναζήτησης. Με λίγα λόγια προβάλλεται η διαφήμιση σας σε ένα πολύ μεγάλο target group. Εκτός από την άμεση αύξηση της επισκεψιμότητας του δικτυακού σας τόπου, ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της διαφήμισης PPC είναι η ευκολία με την οποία μπορούμε να στοχεύσουμε τη διαφήμιση της ιστοσελίδας σας.
 
Η Delta Consulting Σύμβουλοι Επενδύσεων & Ανάπτυξης σε συνεργασία με την DigitalPromotion η οποία είναι πιστοποιημένη επιχείρηση από την Google, αναλαμβάνουν τον σχεδιασμό εξατομικευμένης καμπάνιας Pay per click (PPC) για την επιχείρηση σας με το βέλτιστο δυνατό τρόπο. Πραγματοποιώντας μια προσεκτική έρευνα αγοράς είμαστε σε θέση να βρούμε:
  • Ποιοι είναι οι πιθανοί σας πελάτες.
  • Που βρίσκονται στο διαδίκτυο.
  • Ποιες λέξεις κλειδιά χρησιμοποίουν όταν ψάχνουν στο Google και στις άλλες μηχανές αναζήτησης.
  Στοχεύοντας έξυπνα τη διαφήμιση γλιτώνετε άσκοπα έξοδα. Επενδύετε τα χρήματα σας σε διαφήμιση που έχει την μεγαλύτερη απόδοση, δηλαδή την μεγαλύτερη πιθανότητα να φέρει νέους πελάτες. Οι νέοι αυτοί πελάτες φέρνουν νέα έσοδα. Αν η καμπάνια PPC είναι σωστή, τα κέρδη από τους νέους πελάτες ξεπερνούν το κόστος της διαφήμισης. Άμεσο επακόλουθο λοιπόν μιας αποτελεσματικής καμπάνιας PPC είναι η αύξηση της κερδοφορίας.
   
  Μπορούμε να στήσουμε τη καμπάνια αυτή για σας σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης. Η δημοφιλέστερη επιλογή είναι το Google, και συγκεκριμένα το πρόγραμμα Google Adwords (Adwords όνομαζεται η διαφημιστική πλατφόρμα του Google). Μια πολύ καλή δεύτερη επιλογή είναι το διαφημιστικό πρόγραμμα του Yahoo, το Yahoo Search Engine Marketing (παλιά γνωστό ως Overture).
   
  Αν και πολλοί είναι αυτοί που μπορούν να αναλάβουν να στήσουν το Adwords για σας, πρέπει να προσέξετε την εξής διαφορά. Δεν αναλαμβάνουμε να στήσουμε απλά μια καμπάνια στο Google Adwords. Έχετε την εγγύηση μας ότι θα σας στήσουμε μια αποτελεσματική καμπάνια στο Google Adwords με βάση τα κριτήρια που προαναφέραμε (νέοι πελάτες-αύξηση κερδοφορίας).
   

Προγράμματα Επιδότησης

Website Translation

Greek English French German Italian Russian

Θεσσαλονίκη: Ιασωνίδου 36 & Αγίας Σοφίας, Τ.Κ. 55634, Τηλ/Fax: +30 231 220 8820

Πέλλα: Όρμα Πέλλας - Αριδαία, Τ.Κ. 58400, Τηλ/Fax: +30 231 220 8820

Κύλιση στην Αρχή

Copyright © 2012-2019 www.deltaconsulting.gr. All rights reserved.